LIGE NU:

Lokoførere fortsætter arbejdsnedlæggelse

Lokomotivførerne på Arrivas togstrækninger i Midt- og Vestjylland har besluttet at fortsætte deres overenskomststridige arbejdsnedlæggelse, selvom de i dag af DA og LO blev pålagt at genoptage arbejdet.

Rammer pinsetrafikken
- Der er beklageligt, fordi arbejdsnedlæggelsen rammer passagererne i pinsetrafikken. Vi har konstruktivt forsøgt at komme medarbejderne i møde på de punkter, som vi er blevet præsenteret for, og derfor havde vi en forventning om, at de gik i gang klokken 14 i dag, siger Jan Wildau, der er kommunikationsdirektør i Arriva Skandinavien A/S.

Kritik af vagtplaner
En gennemgang af den håndfuld vagtplaner, der blev omtalt som ulovlige og i strid med overenskomsten har vist, at der var tale om foreløbige vagtplaner, der aldrig er blevet gennemført.
Derfor har der i de omtalte tilfælde ikke været gennemført kørsel, der strider mod aftaler eller regler.

- Der har også været kritik af vores daglige ledelsesstil. Hvis der her er forhold, som kan forbedres, skal vi være de første til at rette på dem. Også på dette område forventer vi et konstruktivt samarbejde med lokomotivførerne, så snart togene igen kører, og passagererne får den service, de med rette kan forvente, siger Jan Wildau fra Arriva Skandinavien A/S.

Tjek hjemmeside for info
Passagerer opfordres til løbende at orientere sig via Arrivas hjemmeside: www.arriva.dk.

Kundeservice
Passagerer kan desuden henvende sig til Arrivas kundeservice på telefon: 70 27 74 82.