LIGE NU:

Lotto: Der ligger en gevinst på tre mio. kroner og venter i Hobro

Spillede du Lotto i Rema 1000 i Hobro tilbage i april sidste år, og har du endnu ikke tjekket din kupon, så kunne der være tre millioner gode grunde til lige at få det gjort.

En gennemgang af Danske Spils gevinstudbetalinger viser nemlig, at der er vindere, som ikke har hentet deres gevinster - deriblandt en Lotto gevinst på hele tre millioner kroner.

På gevinster over 200 kr. har man et år fra trækningsdatoen til at henvende sig til Danske Spil med henblik på at få udbetalt sin gevinst - så man skal således ikke vente for længe med at tjekke, hvis man i uge 15 sidste år spillede i Rema 1000 i Hobro.

Danske Spil opfordrer derfor alle, der kan være i spil til gevinsterne om at kigge skuffer, lommer, og handskerum godt igennem.

- Det er helt essentielt for os at få sendt pengene afsted til dem, der har været så heldige at vinde – enten med de rigtige vindertal eller på vores Millionærgaranti, hvor man bliver millionær, selvom man har nul rigtige. Derfor går vi også offensivt ud og efterlyser de manglende millionærer. Måske kommer man selv i tanke om, at man da har en kupon, der ikke er blevet præmiesøgt, liggende et sted, eller man taler med vores forhandlere derude og bliver mindet om det den vej, siger Pernille Mehl, der er administrerende direktør i Danske Lotteri Spil .

Danske Lotterispil (Lotto, Eurojackpot, Quick og Vikinglotto) har i 2018 udklækket ikke mindre end 202 nye millionærer. Hvilket er det største antal nogensinde.

De uafhentede gevinster er købt hos følgende forhandlere i løbet af 2018: