02:06

Foto: Danske Spil

1 af 2

Lottovinder står frem

Kresten fra Snedsted står nu frem efter at have vundet 7 millioner kroner i lotto.

I lørdags løb Kresten fra Snedsted med den helt store pengepræmie, da han på en lottokupon fra den lokale Super Spar vandt syv millioner kroner. I dag står den nyslåede millionær frem og fortæller om sin heldige dag.

- Jeg vidste ikke, det var mig, da jeg kom ned til Super Spar. Og i butikken kunne de kun fortælle mig, at gevinsten var på over 10.000 kroner, og at jeg skulle i banken for at hente den. Men først gik jeg hjem og kiggede vindertallene i avisen, fortæller den nyslåede Lotto-millionær til Danske Spil.

Hjemme i Snedsted ventede den erfarne lottospiller på, at hans kone skulle komme fra arbejde, inden de tog en tur i banken. Parret har ifølge Danske Spil ikke lagt planer for, hvad de skal bruge pengene på, men det kan ifølge millionæren blive alt fra et hus til en rejse.

- Vi har aldrig kunnet købe ting uden at skulle tænke godt over det først. Så vi vil begynde med at tænke os om nu og så passe godt på pengene, siger Kresten, der dog har fejret lottogevinsten med et glas champagne.