Lucas Andersen udtaget til A-landsholdet

Den tidligere AaB-spiller Lucas Andersen blev i aftes for første gang indkaldt til det danske A-landshold.

Fredag var han med i U21-landsholdets forberedelser i Tjekkiet, hvor de danske talenter fik et uafgjort resultat på 2-2, men senere på aftenen fik det nordjyske fodboldtalent, Lucas Andersen et noget større succesoplevelse.

Efter det danske fodboldlandsholds sejr på 3-1 over Serbien blev den tidligere AaB-spiller nemlig indkaldt af Morten Olsen forud for træningskampen mod Rumænien på tirsdag.

- Det er en kæmpe drøm selvfølgelig. Det er noget jeg har set frem til, lige siden jeg var lille. Det er det højst mulige niveau, man kan repræsentere sit land på, så det er en kæmpe glæde for mig, at jeg bliver udtaget, siger Lucas Andersen til DBU.

Lucas Andersen bliver indkaldt, da fire spillere fra truppen mod Serbien ikke drager med landsholdet mod Rumænien. Der er tale om Thomas Kahlenberg, Morten "Duncan" Rasmussen, Michael Krohn-Dehli og den småskadede Pierre-Emile Højbjerg.

- Først og fremmest så handler det om at suge en masse til mig og selvfølgelig gøre det så godt som muligt. Jeg skal vise mig frem så godt som muligt, og så bidrage med de ting, som jeg kan, siger Lucas Andersen.

Om 20-årige Lucas Andersen får sin debut, kan du se på tirsdag, hvor det danske hold spiller klokken halv otte.


Seneste nyt

fra Nordjylland