"Ludvig og Julemanden" skal lokke turister til regionen

Foto: TV2/Nord

TV2's store familiejulekalender udspiller sig på Børglum Kloster. VisitNordjylland håber, at den massive eksponering trækker børnefamilier til Nordjylland.

Fra den 1. - 24. december vil Børglum Kloster danne ramme om dette års julekalender på TV2. Står det til VisitNordjylland vil det i fremtiden betyde, at børnefamilier vil vælge Nordjylland, når de skal vælge den næste feriedestination.
 

- Vi er meget stolte af, at både Nordjylland og vores historiske figur Stygge Krumpen danner baggrund for TV2s familiejulekalender i år. Det samlede nordjyske turisterhverv ser frem til, at julekalenderen giver endnu flere børnefamilier lyst til at opleve den ægte, nordjyske gæstfrihed i 2012, siger Sisse Wildt, marketingchef hos VisitNordjylland.
 

Årets familiejulekalender finder sted på det knap 1.000 år gamle nordjyske kloster, Børglum Kloster, og handler om drengen Ludvig, der flytter ind på klosteret med sin familie. Ludvig er overbevist om, at klosteret rummer en værdifuld skat, og i sin jagt efter skatten støder han på mange historiske personer­ blandt andet det uhyggelige spøgelse, Stygge Krumpen, der engang regerede på klosteret.
 

I forbindelse med julekalenderen vil det i december måned være muligt at gå i fodsporene på "Ludvig og Julemanden" i Nordjylland. Her vil julemandens værksted og julemandens hemmelige rum fra julekalenderen nemlig blive udstillet på Børglum Kloster. Der er åbent fra torsdag til søndag i uge 48, 49 og 50, hver dag fra den 27.-30. december samt udvalgte dage i 2012.

Forsiden lige nu