Lukkede døre i bordelsag

Klokken ni begyndte grundlovsforhøret mod fire anholdte i stor sag om bordeller blandt andet i Nordjylland.

Offentligheden må vente med at høre detaljer fra afhøringerne i den store bordelsag, der i går blev startet med razziaen mod 13 adresser i Jylland, heraf flere i Viborg-området.

Fire mænd fra Viborg, Holstebro og Ørsted på Djursland blev i går anholdt i sagen. Klokken ni begyndte grundlovsforhøret mod mændene, skriver www.viborg-folkeblad.dk.

Journalister i retten fik oplyst, at alle fire ville møde frem til grundlovsforhøret. Herefter ville afhøringen af hver enkelt af de sigtede gå i gang. Anklagemyndigheden krævede dørene til retssalen lukket, mens de sigtede afgav deres forklaringer.

De fire sigtede er henholdsvis en mand på 34 år fra Viborg, en mand på 36 år ligeledes fra Viborg, en mand på 40 år fra Holstebro og en 62-årig mand fra Ørsted på Djursland.

<b>Syv bordeller</b>
De sigtes alle fire for i samarbejde at have drevet syv bordeller i Sindal, Laurbjerg, Nørresundby, Finderup
ved Viborg, Kjellerup, Mejrup ved Holstebro og Løvel. Alle er sigtet efter straffelovens paragraf 228, der handler om rufferi.

Den 62-årige mand fra Djursland er samtidig sigtet for groft skattesvig for 1,5 millioner kroner. Den 62-årige erhvervsmand driver blandt andet handel med ejendomme.

Den 40-årige mand fra Holstebro er også sigtet for at være i besiddelse af 4,9 gram hash og et oversavet jagtgevær, da han blev anholdt i går. Den 34-årige mand fra Viborg, er i øvrigt særdeles godt kendt af politiet i Viborg for talrige tilfælde af kriminalitet.

Forsiden lige nu