LIGE NU:

Lykkeliga-børn stråler om kap i deres helt egen musikvideo: Se den her

Danmarks skæveste fællesskab Lykkeliga har lavet egen sang og musikvideo. Den skal blandt andet lære børnene, at de kun må gå tre skridt.

”En, to, tre”

Disse tre magiske tal siger Rikke Nielsen, der er leder og håndboldtræner for Lykkeliga, rigtig mange gang i løbet af en håndboldkamp for at minde børnene om, at de kun må tage tre skridt, når de skal score et mål.

Nu har hun i fællesskab med det nordjyske band Souvenirs skrevet en sang, der hedder ”Tre skridt”. Sangen skal være med til at få børnene til at huske den gyldne regel.

quote Børnene var ellevilde over at være med i musikvideoen. De synes, det er herrefedt, og det er det også. Det er så cool, at vi har vores egen sang og musikvideo

Rikke Nielsen, Lykkeleder

- Jeg har længe forsøgt på at lære vores håndboldspillere, at de kun må tage tre skridt, men det er ikke rigtig lykkedes. Børnene elsker musik, og derfor tænker vi, at vores helt egen sang er løsningen, siger Rikke Nielsen.

Sangen er dog ikke kun kommet til for at de 530 børn, der spiller i håndbold i LykkeLigaen for udviklingshæmmede børn, kan lære reglerne. Det handler også om, at de skal have det sjovt.

- For os og børnene i LykkeLigaen handler det allermest om at have det sjovt, men det er en måde at lære reglerne, og denne sang og musikvideo er med til at give os gode oplevelser. Dem samler vi på, siger Rikke Nielsen.

”Det er herrefedt”

Når man laver en vaskeægte popsang, hører der naturligvis en musikvideo med, og for Lykkeliga var det ingen undtagelse.

I musikvideoen stråler drenge og piger fra håndboldfællesskabet om kap med håndboldtræner Rikke Nielsens guldparyk, alt imens der render en skrap dommer rundt, og påpeger, at børnene ikke overholder reglerne.

- Børnene var ellevilde med at være med i musikvideoen. De synes, det er herrefedt, og det er det også. Det er så cool, at vi har vores egen sang og musikvideo, siger Rikke Nielsen.

Du kan se Lykkeligas musikvideo øverst i artiklen.

Seks seje facts om Lykkeliga

mosbjerg 3

play Familie holder ferie som i gamle dage: - Det er et helt andet nærvær

trine kammersgaard tvmidtvest

Giftig blomst breder sig i landskabet: Engbrandbægeren er giftig for husdyr

20200514-122913-L-1920x1190we

play Bør efterskoler kræve elever vaccineret? Forsker og forstander er uenige

def_thumb,50_percent

play Kvinde sigtes for drabsforsøg i Hirtshals

mosbjerg 3

play Familie holder ferie som i gamle dage: - Det er et helt andet nærvær

trine kammersgaard tvmidtvest

Giftig blomst breder sig i landskabet: Engbrandbægeren er giftig for husdyr

Til forsiden

Til forsiden