LIGE NU:

Lynge har en bøn

Nedrykning er det store tema i dette forår hos superligaklubben AaB.

En nedrykning vil være katastrofal, både økonomisk og sportsligt, og derfor retter sportsdirektør Lynge Jakobsen nu en bøn til alle.

- Vi har haft en fantastisk opbakning i de første kampe i foråret. Vi har været uheldige med ikke at få flere point. Men jeg beder til, at opbakningen fortsætter, den er uvurderlig for os. Med den i baghånden, så er jeg sikker på vi nok skal klare overlevelse, siger Lynge Jakobsen til TV2 Nord.

Blandt klubbens fans er man stolte over den store opbakning, til trods for de svigtende resultater. En opbakning man ser en ganske bestemt forklaring på.

- Det er helt tydeligt, at det er gået op for vores medlemmer, og fans generelt, at vi for alvor har brug for opbakning. I efteråret troede de fleste, at vi bare skulle have en middelsæson, men nu gælder det liv og død, det ved vi alle, siger Rasmus Trenskow formand for AaB support club.

Sportsdirektør Lynge Jakobsen er stolt over opbakningen, men er samtidig klar over, at der skal andre, og bedre præstationer til, hvis den store support skal fortsætte.

-  Det er vores tur nu. Vi skal betale tilbage, vi står i stor gæld til vores fans. Men jeg kan ikke se, hvorfor det ikke skulle være på søndag i Brøndby. Vores trup er på samme niveau som deres, så nu skal vi bare have lidt held, så vinder vi, siger Lynge Jakobsen.