Lynge Jakobsen er tryg trods nederlag

Sportsdirektør i AaB Fodbold Foto: Allan Storkborg

Selvom AaB stadig ligger sidst, har Lynge Jakobsen tiltro til, at nordjyderne overlever i Superligaen.     

Efter lørdagens nederlag til OB er AaB stadig at finde på sidstepladsen i Superligaen. Det gør ondt i de nordjyske hjerter, men AaB's sportsdirektør Lynge Jakobsen giver ikke op endnu.
 
- Det slider da, men det gør fodbold, når man skal vinde. Men vi har grund til at holde fanen højt, for jeg synes, at vi præsterer. Vi får bare for lidt point, siger Lynge Jakobsen.
 
Selvom AaB ligger sidst, tror sportsdirektøren stadig på, at AaB klarer sig i Superligaen.
 
- Jeg er stadig tryg ved, at vi overlever. Vi har 10 kampe tilbage, og så må vi tage en ad gangen. Vi kan ikke holde til at tage stilling til, om vi rykker ned efter hver kamp, siger han.
 
Sportsdirektøren henviser til tidligere sæsoner, hvor man internt har ventet med at afsige dom, før det hele er afgjort.
 
- Jeg plejer at henvise til dengang, folk grinte af os, da vi sagde, at vi ikke var sikre på at blive danske mestre. Vi er heller ikke sikre på at rykke ud endnu. Der er stadig 30 point at spille om, siger han.
 
På trænerbænken er Kent Nielsen heller ikke utryg, og også han afviser at spekulere i holdets overlevelsesmuligheder.
 
- Det er forskellen på os og medierne. Der er 10 kampe til regnskabet skal gøres op, og vi har fra starten sagt, at vi har fokus på hver enkelt kamp i stedet for spekulationer, siger Kent Nielsen.

AaB møder i næste runde AC Horsens.

Forsiden lige nu