LIGE NU:

Lynge vader i spillertilbud

Transfervinduet står på vid gab, og Lynge Jakobsen får over 10 henvendelser om dagen.

Traditionen tro står januar i handlernes tegn. Her har såvel danske som internationale klubber mulighed for at forstærke holdet, når det såkaldte transfervindue er åbent. Det giver travlhed på sportsdirektørernes kontorer. Et væld af spillere vil søge lykken hos nye klubber, og AaB's sportsdirektør fortæller, at han får et hav af tilbud.

- Over den sidste måneds tid vil jeg sige, at jeg har fået 10 om dagen, og det er nok sat i underkanten. Så du kan hurtigt regne ud, at det er omkring 300 spillere, der er blevet meldt ind over den sidste måned, siger sportsdirektøren til Tipsbladet.

AaB-bossen har da også en plan klar, hvis en af klubbens egne spillere skulle finde sige en ny arbejdsgiver i vinterpausen.

- Vi har jo sorteret i de her henvendelser på forhånd. Det kommer an på, hvilken spiller, der blev solgt. Så forholder vi os til, om det er noget, vi skal handle på omgående, eller om vi skal hente en spiller til sommer. Vi har lister klar med mulige afløsere, det har man altid her og i andre fodboldklubber, hvis man bare er lidt ansvarlig, siger han til Tipsbladet.

AaB's tre ligalandsholdsspillere, Nicklas Helenius, Lasse Nielsen og Lucas Andersen, ligner på forhånd gode bud på spillere, der kan forlade nordjyderne i vinterpausen.