Foto: TV2/NORD (Arkiv)

Lyngsoe Systems på københavnske hænder

Den nordjyske teknologivirksomhed er blevet solgt til sjællandsk investeringsselskab.

Investeringsselskabet Catacap har overtaget aktiemajoriteten i den nordjyske højteknologivirksomhed Lyngsoe Systems. Det skriver selskabernes i en fælles pressemeddelelse.

Lyngsoe Systems leverer IT-løsninger til effektivisering, kvalitetsmåling og sporbarhed og har blandt andet postindustrien, biblioteker og lufthavne i kundekredsen.

Virksomheden med hovedsæde i Aars omsatte i 2013 for cirka 240 millioner og er markedsleder inden for postindustrien og med den nye ejer skal virksomheden udvikles og og vækste.

- Vi er imponerede over Lyngsoe Systems' kompetencer og stærke markedsposition inden for RFID og sporbarhedssystemer samt det høje vidensniveau i organisationen. Lyngsoe Systems er højt respekteret blandt sine kunder for at skabe værdifulde løsninger. Der er derfor overbeviste om, at selskabet har et markant vækst- og indtjeningspotentiale og er godt positioneret til at blive en ledende aktør på verdensplan inden for integrerede logistiksystemer. Vores mål er aktivt at medvirke til at forløse dette potentiale for niveauskift, siger Vilhelm Hahn-Petersen, der er partner i Catacap.

Lyngsoes administrerende direktør Finn Mathiassen fortsætter i spidsen for virksomheden mens Jørgen Bardenfleth bliver ny bestyrelsesformand. Han er tidligere direktør i Microsoft.