Må flytte fra ubeboeligt hus

02:00

Foto: Daniel Mikkelsen

1 af 2

Efter flere historier om Leif Henriksen udlejningsboliger, er det væltet ind med henvendelser fra seere, der føler sig snydt. Et ungt par fra Nørager, der lejer et af Leif Henriksens faldefærdige huse, er tvunget til at flytte, fordi huset er ubeboeligt.  

Efter flere indslag på TV2/Nord om Leif Henriksen, har mange seere henvendt sig - alle med mere eller mindre den samme historie om oplevelser med boligudlejeren Leif Henriksen fra Hadsund.

Kæresteparret Louise Nielsen og Kent Starup nåede kun at bo i Leif Henriksens hus i Nørager i knap en måned, før de måtte give op. De er nu flyttet fra det hus, som de har lejet af Leif Henriksen, fordi  de ikke mener, at det egner sig som menneskebolig. I stedet er de flyttet ind hos noget familie.

-  Det var vi simpelthen nødt til. Vi kunne ikke holde til det her mere, siger Louise Nielsen. 

Huset på Brorstrupvej i Nørager har hverken varme eller rindende vand. Loftet er ved at falde sammen, og husets bagdør kan ikke lukkes ordentligt eller låses. Derfor render der også ofte fremmede katte ind i huset: 

- Der lugter simpelthen af pis og lort herinde sagt ligeud, fordi kattene render ind og ud af huset, siger Louise Nielsen.

Husets tag er også utæt, og parret har oplevet, at det regner ind.

- Vi bliver sommetider vækket af, at det drypper ned på os, når vi sover. Så opdager vi, at vores dyner er plaskvåde, fordi det regner ind, siger Louise Nielsen.

Leif Henriksen lovede det unge par at ordne huset allerede, inden de flyttede ind. Trods mange henvendelser siden, er der intet sket. Derfor har parret valgt ikke at betale huslejen for marts måned på 4500 kroner.

Parret er i gang med at flytte deres ting, men de er ærgerlige over, at det hele er gået, som det er gået: 

- Vi håbede sådan, at det ville være en ny start for os at flytte herud, og vi troede på, at Leif Henriksen ville ordne huset, som han havde lovet, siger Louise Nielsen.

På trods af de mange klager over Leif Henriksen, forbliver han tavs. Mandag ønskede han fortsat ikke at kommentere sagen.

Leif Henriksen, der har kontor i Hadsund, siger selv, at han har cirka 300 lejemål i Nordjylland.

Forsiden lige nu