LIGE NU:

Macijevski til AaB

AaB Ishockey har til den kommende sæson sikret sig pointmaskinen Aleksandr Macijevski fra Odense. Ligeledes har landsmanden Igors Bondarevs underskrevet en ny aftale med DM-sølvvinderne.

Således er kontrakterne med de to lettiske landsholdsspillere endnu et led i bestræbelserne på at få opbygget et slagkraftigt mandskab til den kommende sæson i AL-Bank Ligaen.

Aleksandr Macijevski startede i 1999 sit eventyr i dansk ishockey i netop AaB (Aalborg Panthers), hvor det blev til hele 60 point i 42 kampe.

Efter en enkelt sæson skiftede Macijevski herefter til Odense, hvor det i 269 kampe er blevet til imponerende 311 point, hvoraf de 42 er faldet i denne sæsons 49 kampe.

- Vi er naturligvis glade for at have lavet en aftale med Aleksandr Macijevski, der gennem flere sæsoner har hørt til blandt de allerbedste wings i dansk ishockey, siger AaB's sportsdirektør Ole Nielsen.

Udover 31-årige Aleksandr Macijevski vil også Igors Bondarevs være at finde i AaB-truppen i den kommende sæson.

Bondarevs kom til AaB i december 2006 og bidrog fra sin plads som back med flotte 27 point i 34 kampe.

Begge lettiske landsholdspillere er på et-årige kontrakter i AaB, der derimod har valgt at tage afsked med Dave MacIsaac, Zdenek Sedlák, Jussi Sipponen og Daniel Villadsen.

Som tidligere meldt ud optræder heller ikke Martin Rejthar, Brian Greer, Grady Moore og Ilya Dubkov i AaB-dragten i den kommende sæson.