Foto: Pressefoto: Michael Boe Laigaard

Mads Langer til Skagen Festival

Skagen Festival er klar med flere nye navne på plakaten - deriblandt et af festivallens hovednavnene, som bliver Mads Langer.

Skagen Festival præsenterer tirsdag flere nye navne, der skal spille til Skagen Festival 2014. Et af hovednavnene på festivallen bliver singer-songwriteren Mads Langer.

- Han værdsætter den gode tekst, er en fantastisk guitarist og han har en helt speciel evne til at få budskabet i sine sange frem til publikum - hvad enten det er fra en intimscene, eller som i festivalens tilfælde, den store scene i Skagen Kultur- og Fritidscenter, skriver Skagen Festival i en pressemeddelelse.

Også det danske band The Rumour Said Fire og sangerinden Sys Bjerre er nye på plakaten. Sys Bjerre præsenterer med sine popsange en stilart, som ikke tidligere har haft den store plads på Skagen Festivallen.

- Skagen Festival er Danmarks ældste musikfestival. Det forpligter os til aktivt at deltage i udviklingen af den danske folkemusikscene. Alle de mange nye tiltag, der står på skulderen af den traditionelle folkemusik, skal frem på scenen og være med til at begejstre vores mange gæster! Det er her, Sys kommer ind i billedet, siger Helge Arildsøe og Svend Erik Larsen fra musikudvalget.

Skagen Festival afholdes den 1. weekend i juli, og billetsalget starter den 3. maj.