Foto: TV2/NORD (Arkiv)

To mænd anholdt for stribe af indbrud

Nordjyllands Politi har anholdt to rumænske mænd, som er mistænkt for at have begået en stribe indbrud i Brønderslev-området.

Flere betjente fra Nordjyllands Politi anholdte torsdag aften to mænd, som er mistænkt for at have begået en række villaindbrud i Brønderslev-området.

De to mænd er henholdsvis 37 og 38 år og fra Rumænien. De blev anholdt i Brønderslev torsdag aften, da de forsøgte at køre fra politiet efter at være blevet taget i at begå et indbrud i Tylstrup.

- Vi har kørt en efterforskning mod en gruppe, og det kulminerede torsdag aften. Det har ikke været nogen lang efterforskning, siger Sune Myrup fra Nordjyllands Politis sektionen for berigelseskriminalitet.

Nordjyllands Politi har i den seneste måned modtaget mange anmeldelser om villaindbrud i Brønderslev, Tylstrup, Vestbjerg og Hjallerup.

- Vi gør altså noget ved de her indbrud, for det er virkelig utrygsskabende. Det er et område vi prioriterer meget højt, fordi det skaber utryghed for folk i deres hjem, siger Sune Myrup.

I forlængelse af anholdelserne gennemførte politiet flere ransagninger og derved blev der beslaglagt flere effekter, som menes at stamme fra indbruddene i Brønderslev-området.

- Det er en stor mængde, vi har beslaglagt. Nu skal de forurettede have tingene tilbage, og det kommer til at tage tid. Vi har ikke overblik over, hvor mange indbrud vi har fundet koster fra endnu, siger Sune Myrup.

De to anholdte bliver fredag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Aalborg.