LIGE NU:

To mænd såret af skud

To mænd blev tirsdag aften såret af skud fra et oversavet jagtgevær i en villa i Sæby. Politiet anholdt senere på natten en mistænkt.

To mænd blev tirsdag aften ramt af skud fra et oversavet jagtgevær på Sæbygårdsparken 11 i Sæby, oplyser politiet.

Midt på aftenen henvendte beboeren i villaen sig til beboerne i nummer 64 og fortalte, at han var blevet skudt i armen. Herfra blev politi og ambulance tilkaldt, og manden blev bragt til sygehuset i Hjørring.

20 minutter senere blev politiet kontaktet af lægevagten på Frederikshavn Sygehus.
- De fortalte at en 30-årig mand med skudsår maven, var blevet afleveret af en sort VW Golf, hvorefter bilen forsvandt igen, fortæller politikommissær Frederik Møller fra politiet i Frederikshavn.

Manden var i livsfare og blev overført til Sygehus Syd i Aalborg. Onsdag morgen meldes han udenfor livsfare.

Politiet har intet motiv til skyderiet. I villaen, der ikke bar præg af slagsmål, fandt man en enkelt affyret patron samt det mulige gerningsvåben.

Politikommissær Frederik Møller fra politiet i Frederikshavn oplyser, at politiet indledte en jagt på den mørke VW Golf, der angiveligt havde bragt den sårede til sygehuset.

Kort efter klokken to om natten indløb meldingen om, at en mørk Golf var kørt galt i et solouheld ved Grindsted nord for Aalborg. Føreren af bilen var uskadt, og han blev anholdt af politiet.

Politiet kan endnu ikke sige noget om motivet.