Mærkevarekup - igen

Det er højsæson for indbrud i sportsforretninger, hvor tyvene går efter det dyre vintertøj. Foto: Kim Christiansen (Arkiv)

Endnu en gang i december har endnu ukendte indbrudstyve stjålet dyre mærkevarejakker fra en nordjysk sportsforretning.

Denne gang er det Sportsmaster i Nørregade i Hirtshals, der har været offer for tyveknægte, der er kommet ind ved at bryde en dør op med et koben.
Indbruddet skete klokken 03.23 natten til mandag. På forretningens overvågningskamera viser, at der er tale om fire mænd, der bryder ind og stjæler et ukendt antal vinterjakker af mærket H2O. Den ene af de fire holder vagt i hoveddøren, mens de øvrige stikker afsted med jakkerne og ud i en sort VW Touran med registreringsnummer BG 88149. Nummerpladerne er stjålet.  
Tidligere på natten var den gal i Imerco i Fjerritslev. Her er formentlig de samme tyve som i Hirtshals brudt ind ved at bryde en dør op med et koben. Herfra er der stjålet et endnu ukendt antal isenkram af mærkerne George Jensen, Piet Hein og Trip Trap. I forbindelse med det indbrud er samme sorte Touran set på stedet.
Klokken 01.15 gik alarmen hos Imerco i Brønderslev. Herfra er der også stjålet isenkram.
Nordjyllands Politi formoder, at indbruddet i Brønderslev ikke har noget at gøre med de to øvrige i løbet af natten til mandag. 

Forsiden lige nu