Foto: Lone Vad Dam

Mand dømt for knivoverfald

En 33-årig mand blev onsdag idømt et år og fem måneders fængsel for at knivoverfald i Aalborg Øst i 2011.

Den mand, som i november 2011 overfaldt Brian Boris med en kniv på Planet Pub i Aalborg Øst, har nu fået sin straf. Den 33-årige mand blev onsdag idømt et år og fem måneders fængsel for knivoverfaldet ved Retten i Aalborg.

Ifølge lægerne var Brian Boris i overhængende livsfare efter overfaldet, som han tidligere har beskrevet over for TV2/Nord.

- Han (gerningsmanden, red.) kom farende hen imod min onkel med en kniv i hånden, og jeg forsøgte at gå imellem. I første omgang opdager jeg slet ikke, at jeg er ramt af kniven, men mærker, at jeg bliver meget våd. Jeg opdager kort efter, at det er blod, sagde Brian Boris til TV2/Nord tidligere i år.

Sagen mod den 33-årige mand, som onsdag blev dømt, har været længe undervejs. Der har blandt andet været tvivl om, hvad manden skulle tiltales for.

- Når man bruger en kniv mod hals- og hovedregionen, så er der automatisk tale om vold af særlig grov karakter, så det er det, manden er blevet tiltalt for, siger anklager Camilla Donslund fra Nordjyllands Politi.

Den 33-årige mand var i alt tiltalt for 16 forhold, hvilket udover knivoverfaldet blandt andet også omfatter besiddelse af euforiserende stoffer og hensynsløs kørsel. Han blev dømt for 14 af tiltaleforholdene.