Foto: TV2/Nord

Mand i koma efter voldsomt overfald

En mand blev natten til fredag fundet bevidstløs på gaden i Hurup efter et overfald. tre ud af fire formodede gerningsmænd er anholdt.

En 42-årig mand er fundet gennembanket og livløs på gaden i Hurup  natten til fredag, efter han er blevet slået og sparket adskillige gange. I første omgang vurderede man ellers, at manden var væltet på knallert, men da betjentene fra Midt- og Vestjyllands Politi nåede frem, blev det klart at manden var blevet overfaldet.

Den 42-årige mand blev bragt til Thisted Sygehus. Fredag formiddag blev han overflyttet til Aalborg Sygehus. Mandens tilstand er ifølge Thisted Politi stabil, men han er lagt i kunstigt koma.

Efterforskerne ved Thisted Politi har dagen igennem arbejdet med sagen, og tre unge mænd fra Hurup er nu anholdt i sagen. De erkender kendskab til sagen og bliver lørdag formiddag fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Thisted.

Politiet i Thisted er fredag eftermiddag på jagt efter en fjerde formodet gerningsmand, som man ønsker at sigte. Denne sigtelse kan muligvis føre til en løsladelse af en af de tre andre anholdte mænd. Det oplyser kriminalassistent Erik Krogh?fra Thisted Politi