LIGE NU:

Mand ramt af skud i Aalborg - Politiet afspærrer vejen

En 39-årig mand blev onsdag aften ramt af skud. [b]Opdateret 12.35 [/b]

Omkring klokken 22.30 onsdag aften blev Nordjyllands Politi kaldt ud til noget tumult på en rasteplads på Nibevej ved Store Restrup ved Aalborg. En ambulance blev sendt til stedet for at hjælpe en blødende mand.

Da ambulancen ankom viste det sig, at manden var blevet ramt af skud. Manden er nu i kunstig koma, men ifølge efterforskningsleder ved Nordjyllands Politi, Lars Nørskov, er manden uden for livsfare.

Manden er i forvejen godt kendt af politiet, men Lars Nørskov afviser, at skudepisoden har noget at gøre med de bande- og rockeruroligheder, der har verseret i Aalborg det seneste års tid.

Politiet efterlyser nu vidner, der har befundet sig i nærheden af rastepladsen i tidsrummet mellem klokken 22 og 22.45. Nordjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Nordjyllands Politi spærrer fra klokken 13 Ny Nibevej af for at få ro til undersøgelser af gerningsstedet. Vejen bliver spærret i begge retninger, og trafikken skal derfor køre ad den gamle Nibevej og via Frejlev. Vejen er afspærret på ubestemt tid.