LIGE NU:

For mange spillere - for lidt plads

Unge sportsglade børn strømmer til Aabybro Fodboldklub, og det skaber problemer. Klubbens faciliteter er nemlig ikke rustet til den store tilgang, derfor har de bedst Jammerbugt Kommune om hjælp.

Flere spillere end nogensinde før har snøret støvlerne i Aabybro Fodboldklub, og med de mange nye spillere kommer nye problemer.

- Det store problem er, at vores anlæg er for småt, og det vi har, det er blevet for nedslidt, siger Tommy Olesen, formand for fodboldafdelingen i Aabybro IF.

Med hjælp fra Jammerbugt Kommune ønsker klubben nu at forbedre faciliteterne. Lørdag havde klubben standerhejsning for otte hold, og her benyttede de så også lejligheden til at tage Helle Bak Andreasen fra kommunens kultur, fritids- og landdistriktudvalg med på en rundtur.

- Det er godt, at komme ud og få syn få syn for sagen. Vi ved jo at klubben har nogle ønsker, så det er rart at se, hvordan tingene egentlig står til, siger hun til TV2/Nord.

Fodboldklubben har godt 500 medlemmer, men blot tre baner der kan bruges til træning. Dermed er det den klub i Jammerbugt Kommune, med den dårligste banekapacitet. Det er da også om en ny bane, der står øverst på listen. Hvis ikke

I Aabybro frygter klubben for konsekvenserne, hvis Jammerbugt kommune ikke vil hjælpe dem med at genetablere en gammel, nedlagt bane og dermed skabe ekstra plads.

- Konsekvensen er jo, at hvis vi fortsat oplever den medlemstilgang, som vi har haft over de sidste par år på ungdomssiden, så kan vi jo blive nødsaget til at lukke for holdene, sådan så der ikke kan komme flere medlemmer til, Tommy Olesen til TV2/Nord.

I 2010 ansøgte klubben ligeledes om økonomisk støtte fra kommunen, men fik de afslag.

strejke 1

Regionsrådspolitikere bakker sygeplejerskerne op: - Ulla Astman må til forhandlingsbordet

Hotel Viking

Mand afgået ved døden efter drukneulykke på Hotel Viking i Sæby

Lysregulering

play Strømnedbrud ramte Nordjylland: Mange lyskryds stadig ude af drift

Aalborg Operafestival

play Kirsten og Andreas optræder på altaner under operafestival

strejke 1

Regionsrådspolitikere bakker sygeplejerskerne op: - Ulla Astman må til forhandlingsbordet

Hotel Viking

Mand afgået ved døden efter drukneulykke på Hotel Viking i Sæby

Til forsiden

Til forsiden