Mange vil være med i julekalender

Flere end 500 nordjyske børn vil være med i næste års julekalender.

Talenterne stod hele weekenden i kø for at blive opdaget, da Deluca Film holdt casting på biblioteket i Hjørring.
Flere end 500 børn i alle aldre var mødt op for på bare to minutter at imponere og gøre så godt et indtryk, at de bliver optaget til en rolle i næste års julekalender på TV2.
- Vores opgave er at få børnene til at slappe af foran kameraet og få dem til at glemme kamera og lys og bare være dem selv og snakke, fortæller Karen Nørøkse, der er en af produktionsmedarbejderne fra Deluca Film, der står for næste års julekalender.

Julekalenderen handler om Stygge Krumpen og skal indspilles på Børglum Kloster. Og hele weekenden er børn strømmet til Hjørring i håbet om at få en rolle i julekalenderen.
- Det er overvældende med den store interesse, og jeg synes bestemt, vi har set nogle gode og dygtige børn, siger Karen Nørøkse.
Også Ole Vestergaard, der er med som produktionsmedarbejder fra Deluca Film, er fuld af fortrøstning efter weekendens casting i Hjørring.
- Jeg har set nogle guldkorn, og jeg er sikker på, vi har en, vi kan bruge, siger Ole Vestergaard.
Deluca Film leder specielt efter en dreng på 7-8 år, men skal bruge nordjyske børn i flere roller.

De børn, der går videre til næste casting, får direkte besked inden den 1. december. Resten må nøjes med næste år at følge med på tv, når TV2s nye familiejulekalender fra Nordjylland kommer på skærmen i julen 2011.

Forsiden lige nu