Foto: Ivan Bitsch

Marco L. Sørensen imponerede i debut

Selvom det var første gang han sad i sin nye racer, så var det nordjyske motorsportstalent med helt fremme ved en testserie forud for den kommende sæson

Marco L. Sørensen fra Aalborg skal i den kommende sæson køre for Team Lotus i den såkaldte World Series. En serie der fungerer som en af de sidste stationer inden de bedste rykker op i motorsportens superliga, Formel 1.

Forud for sæsonen var rækkens teams samlede i Frankrig for at teste deres biler. Og netop test var i fokus hos Marco L. Sørensen, der dermed ikke som sådan gik op i resultaterne.

- Det var første gang jeg kørte bilen, så det var jo helt nyt og det handlede om at lære den at kende, samt at få indsamlet en masse data som kan bruges til at optimere bilen før sæsonstart, siger Marco L. Sørensen til TV2 Nord.

Selvom det altså ikke var tiderne og resultaterne der var i fokus, så gav de mange test i det franske en indikation om, at den kommende sæson kan gå hen og blive en stor en af slagsen. Alle test endte nemlig med top-femplaceringer til danskeren.

- Taget i betragtning at vi ikke fokuserede på resultater, så er det jo vildt godt det vi har præsteret. Bilen er vildt fed og jeg kan næsten ikke vente til at komme ud og køre løb i den. Nu har vi et par test mere i Barcelona, hvor vi vil give den endnu mere gas, og så er vi klar til sæsonstart, siger Marco L. Sørensen til TV2 Nord.

Første løb i sæsonen finder sted i starten af maj i Spanien.
Egentlig var resultater og placeringer sekundære, så at alle test af den nye racer gav placeringer i top-fem