Marco L. Sørensen nummer tre i premieren

Marco L. Sørensen ligger nr. 3 i North European Cup efter løbspremiere på Zandzoort.

Paasraces på Formel 1 Grand Prix-banen i Zandvoort i Holland var første alvorlige opgave for Marco L. Sørensen fra Motorsport Nordjylland, som har fået kontrakt med Renualt F1-teamet omkring udvikling som Renault Development Driver.

Strømpilene for 2009-sæsonen er deltagelse i North European Cup (NECUP) og Euro Cup for Formul Renault.
Efter topresultater i både single seaterne: Formel Ford og ADAC Formel Masters har Marco L. Sørensen oplevet småproblemer med at finde sig til rette i den vingebaserede Formel Renault 2.0.

- Jeg har ikke helt fået Formel Renault'en ind under huden endnu, konstaterer Marco L. Sørensen ærligt. - I kvalifikationen på Zandvoort blev jeg derfor kun nr. 8. Under selv racet i det skrappe felt avancerede jeg dog til sjettepladsen.

I det andet NECUP-heat har Marco L. Sørensen startposition som nr. 3, idet de forreste 8 fra første NECUP-heat blev placeret på startgridden op i omvendt rækkefølge.

- I det andet NECUP-heat var jeg mere sikker på raceren, konstaterer Marco L. Sørensen. - Jeg avancerede således til førstepladsen, og lå en lang overgang på toeren, men blev overhalet på allersidste omgang af min teamkollega og landsmand: Kevin Magnussen.

I den samlede NECUP ligger Marco L. Sørensen på en fornuftig tredjeplads, hvor den næste afdeling køres på Hockenheim sidst i april. Eurocuppen har premiere i weekenden 18.-19. april i Barcelona.