LIGE NU:

Marco op på andenpladsen

Den nordjyske Formel 3-kører, Marco Sørensen, kørte i søndagens løb i det tyske Formel 3-mesterskab sin bil ind på en andenplads.

Løbet fandt sted på den tidligere Formel 1-bane Zolder i Belgien og blev vundet af Tom Blomquist fra England. Marco Sørensen ligger nu på en samlet andenplads i mesterskabet, og med fire afdelinger tilbage er mesterskabet stadig helt åbent.
- Det har været en svær weekend. Jeg havde helt klart ikke forventet at skulle på podiet hele to gange denne weekend. Da vi kom her i torsdag, var det vores allerførste gang på banen, fortæller Marco Sørensen i en pressemeddelelse.
Det tyske mesterskab køres over ni løb rundt i Europa, og er tidligere vundet af så prominente herrer som Michael Schumacher og vores egen Tom Kristensen.
Den nordjyske Formel 3 kører Marco Sørensen kørte i søndagens løb i det Tyske Formel 3 mesterskab sin bil ind på en anden plads. Løbet fandt sted på den tidligere Formel 1 bane Zolder i Belgien, og blev vundet at Tom Blomquist fra England. Den mesterskabs førende Riche Stanaway sluttede som nummer fem i løbet. Marco ligger nu på en samlet anden plads i mesterskabet, og med fire afdelinger tilbage, så er mesterskabet stadig helt åben.
Marco udtaler fra Belgien, at det har været en svær weekend. Jeg havde helt klart ikke forventet at skulle på podiet hele to gange denne weekend. Da vi kom her i torsdag var det vores allerførste gang på banen, og vi havde aldrig hverken testet eller kørt her før. Dette i modsætning til mine nærmeste konkurrenter, som har testet på livet løs her. Derfor vidste vi, at det ville blive svært. Vi startede helt forfra med setup, og med kun to gange 35-minutters træning, så skulle der arbejdes koncentreret i pitten. Jeg skylder mit Team Brandl Racing en stor tak for deres konstante fokus på at få arbejdet gjort.
Det tyske mesterskab køres over ni løbs weekender rundt om i Europa, og er tidligere vundet af så prominente herrer som Michael Schumacher og vores egen Tom Kristensen.