Foto: Venstre

Mariagerfjord lokker tilflyttere med kontant gevinst

Mariagerfjords nyvalgte borgmester Mogens Jespersen (V) har et mål om at sikre en markant tilflytning til området. Det skal blandt andet ske på en messe i Aalborg.

Mariagerfjord Kommune har investeret i den største stand ved den kommende forårsmesse i Aalborg Kongres og Kulturcenter, som afholdes fra den 4. til 6. april.

Og der er ikke sparet på noget, når kommunen vil fange messedeltagernes interesse.

Standen kommer til at rumme et fem meter højt tårn, flere musikalske overraskelser, og udenfor kongrescentret vil der være biler med budskaber som "konebil", "mors bil" og "fars bil".

Mariagerfjord Kommunes budskab er, at der er penge at spare ved at flytte til kommunen. Mariagerfjord Kommune har i samarbejde med brandinggruppen Noget for livet og Mariagerfjord Erhvervsråd fundet frem til, at en familie kan spare 10.000 kroner om måneden og få en bil oven i hatten ved at flytte til Mariagerfjord Kommune fra Aalborg eller Aarhus.

Charmeoffensiven hænger sammen med den nyvalgte borgmester Mogens Jespersens (V) mål om at sikre 500 tilflyttere til kommunen om året. det meldte han ud, kort tid efter han satte sig i borgmesterstolen.

Målet om de mange tilflyttere skal ses i lyset af, at kommunen siden 2009 har oplevet en fraflytning på cirka 200 borgere.