LIGE NU:

Marie Bjerre er ny folketingskandidat for V i Himmerland

Ingen modkandidater stillede op, så den 29-årige advokat afløser Per Bisgaard som Venstres folketingskandidat i Himmerlandskredsen.

Der måtte to ekstra borde til, da der i dag var dækket op til kredsbestyrelsesmøde i Himmerlandskredsen. 

Øverst på dagsordenen stod valget af ny folketingskadidat. Og uden modkandidater blev den 29-årige advokat Marie Bjerre valgt.

- Med Marie Bjerres erhvervserfaring og engagement i Venstre er vi sikre på, at vi har fundet den helt rigtige profil for Himmerlandskredsen. Marie Bjerre har politisk erfaring, hun er engageret og har ikke mindst erhvervserfaring, der vil være sundt for tilgangen, siger kredsformand Holger Jessen.

Den nyvalgte kandidat selv melder sig i flokken af støtter til landbrugspakken, mens hun er er imod partiets linie om sessionslogging, når vi bruger vores computere på internettet. 

- Jeg vil betegne mig selv som en klassisk, liberal værdikriger. Jeg mener, vi i Danmark lovgiver for meget og overregulerer. Jeg brænder mere for den personlige frihed, og kan se i mit daglige arbejde som advokat med speciale i fast ejendom, at eksempelvis planlovgivningen er hæmmende for lokale initiativer, siger Marie Bjerre. 

Marie Bjerre er vokset i Venstre. Først som formand for VU i Viborg og sidenhen som medlem af VU’s landsstyrelse og forretningsudvalg. I studietiden arbejdede hun i Venstres Pressetjeneste på Christiansborg og senere som politisk assistent for daværende politisk ordfører Troels Lund Poulsen.

Herefter blev arbejdspladsen skiftet ud med Europa-Parlamentet i Bruxelles, hvor hun var politisk assistent for Jens Rohde. Marie Bjerre har siden 2012 arbejdet som advokatfuldmægtig og advokat på et af landets største advokatkontorer.