LIGE NU:

Martin røg ud: - De andre har hjulpet mig

Med tanke på de hårde udfordringer, der endnu venter deltagerne forude, har instruktørene valgt, at Martin Christensen på dag 3 måtte forlade "Udfordringen - Kampen om Kilimanjaro".

Andet afsnit af "Udfordringen - Kampen om Kilimanjaro" er nu løbet over skærmen. I andet afsnit måtte Martin Christensen efter en lang dags strabadser forlade programmet. 

- Jeg har faktisk holdt længere, end jeg selv havde regnet med, siger han og uddyber: 

- Jeg er så glad, for at jeg nåede, at være en af de 10. Det var et mål, jeg havde hjemmefra. Jeg skulle være med i konkurrencen, det var et mål, jeg havde, og det mål har jeg indfriet. Og når jeg kigger på resten af gruppen, kan jeg godt se mig selv i øjnene og og sige, at jeg har gjort, hvad jeg kunne. 

quote Det er ikke nogen hemmelighed, jeg havde set mig selv ude for lang tid siden, men hver gang så er der nogen, der har trukket mig op, kæmpet for mig og hjulpet mig.

Martin Christensen

Havde dømt sig selv ude for længst

I afsnittet skulle deltagerne hver især finde frem til en skjult frokost ved hjælp af en GPS, senere skulle de rapelle ned ad en silo, altimens de var i gang med en hukommelsesopgave. Hårdest for Martin var dog sejlturen på Ryå, der skulle foregå i højt tempo. Han blev hurtigt kold, og ligesom deltagerne troede, de var i mål, fik de at vide, at de skulle længere endnu. 

Der havde Martin Christensen nær kastet håndklædet i ringen. Men Klaus Rogild hjalp ham videre til aftenens camp. 

Da instruktørerne ved dagens slutning måtte bede Martin Christensen forlade udfordringen, lød en stor tak til de andre deltagere.

- Tak til jer alle sammen. Jeg har mødt nogle friluftsmennesker, jeg ellers aldrig ville have mødt. Allerede fra dag et havde jeg virkelig følelsen af: ”Fuck nogle fede mennesker, jeg skal være sammen med.” Det er ikke nogen hemmelighed, jeg havde set mig selv ude for lang tid siden, men hver gang så er der nogen, der har trukket mig op, kæmpet for mig og hjulpet mig. Jeg kan tage hjem og se mig selv i øjenene nu og sige, jeg gjorde hvad jeg kunne, sagde han.

Allerede nu kan du se snigpremieren på tredje afsnit på www.tv2nord.dk/tv. 


wohlgemuth teaser vff

play To spillere fra Vendsyssel FF tog til Dubai – nu er de smittet med coronavirus

def_thumb,50_percent

play Salgsvideo går viralt: Nordjysk musiker forsøger at sælge gammelt orgel

80_percent

play Nordjyske piloter drager mod Kreta på mission

190121 VO Virtuel højskole Still

play Nu kan du se kunstudstillinger hjemmefra: Aftenskoler rykker online

wohlgemuth teaser vff

play To spillere fra Vendsyssel FF tog til Dubai – nu er de smittet med coronavirus

def_thumb,50_percent

play Salgsvideo går viralt: Nordjysk musiker forsøger at sælge gammelt orgel

80_percent

play Nordjyske piloter drager mod Kreta på mission

Til forsiden

Til forsiden