LIGE NU:

Maskerede mænd røvede grillbar

To mænd truede ekspedienter til at udlevere kontanter.

Onsdag aften begik to maskerede mænd røveri mod Havnens Grill og Pølsebod på Fjordgade i Mariager.

Mændene dukkede op ved grillbaren klokken 22.14 - cirka et kvarter efter lukketid - og henvendte sig til personalet der sad uden for.

- Den ene gerningsmand råbte efter penge og truede med en sort pistollignende genstand, fortæller Preben Møller, der er politikommissær ved lokalpolitiet i Himmerland.

Begge gerningsmænd talte dansk uden accent. De slap væk fra stedet i en hvid kassevogn med registreringsnummer UB 95 219. Nummerpladerne passer dog ikke til bilen og politiet er torsdag kommet frem til at de er stjålet fra en virksomhed på Klostermarken tidligere på aftenen.

Bilen kørte i retning mod Havndal og kom meget hurtigt fra stedet. Politiet har derfor en formodning om at der kan have været en tredje mand, der sad klar i bilen.

De to røvere var begge iklædt mørkt tøj og er i slutningen af 20'erne.

Den ene er 195-197 centimeter høj, tynd og iklædt grålige joggingbukser med skrift. Han havde derudover en meget stor jakke på og var maskeret over ansigtet med et klæde der lignede et viskestykke.

Den anden røver beskrives som 160-165 centimeter høj, spinkel og iført en lidt for stor sort jakke. Han var også maskeret med et viskestykke-lignende klæde.

Røvernes udbytte blev nogle få tusinde kroner.

Nordjyllands Politi vil gerne høre fra vidner der har set den hvide kassevogn før eller efter røveriet eller har andre informationer, der kan lede til sagens opklaring. Nordjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.