LIGE NU:

Masseslagsmål ved Buddy Holly i Hobro

14-15 unge mænd gik natten til søndag amok på dørmænd og diskoteksejer på Buddy Holly i Hobro

Ballade natten til søndag i Hobro
Et tæskehold på 14-15 unge mænd fra Hobro, dukkede ved halv tre tiden lørdag nat op ved diskotek Buddy Holly i Hobro.

Stort masseslagsmål
Et kæmpeslagsmål udviklede sig, og det var angiveligt for at hævne, at en af mændene tidligere var blevet smidt ud fra diskoteket.
- Pludselig står der ca. 15 mand og overdænger os med slag og spark, og selv om vi får forskanset os bag et jerngitter, var situationen meget ubehagelig, siger diskoteksejeren til TV2/Nord.

Kastede med flasker
Den erfarne dørmand og tidligere bokser Heinz Johannesson brækkede næsen under overfaldet:
- Jeg har aldrig oplevet noget lignende. De hang op på jernlågen og slog os med bæltespænder og kastede glas og flasker imod os - vi kunne kun tage imod.

Ventede på politiet
Ricco Christensen har tidligere klaget over, at Hobro siden politireformen har været lovløst om natten, og nu føler han sig for alvor svigtet af politiet:
- De har lovet mig, at vi fik mere politi på gaden i Hobro, men sådan oplever jeg det ikke. Der gik ca. 20 minutter før den første patruljevogn dukkede op lørdag nat - og den var fra Aalborg.

Politiet brugte peberspray
Politiinspektør Stig Lundbo vil ikke forholde sig til kritikken, men oplyser, at Nordjyllands Politi stillede med i alt tre patruljevogne i Hobro lørdag nat:
- Det var ganske kaotisk, og vi måtte bruge både peberspray og hunde for at få genoprettet ro og orden.

En anholdt og flere anmeldt for vold
En ung mand blev anholdt lørdag nat - flere andre blev i dag anmeldt for vold af diskoteksejer Ricco Christensen:
- Flere af dem har karantæne på Buddy Holly pga. af tidligere tilfælde af vold eller trusler. Om overfaldet lørdag var en hævnakt, ved jeg ikke.