23:05

Video: Mads Claus Rasmussen / Scanpix

Melodi Grand Prix i Aalborg: Smuglyt til nordjyske Lasses sang her

Melodi Grand Prix løber først af stablen i Gigantium lørdag den 10. februar - men allerede nu kan du lytte til bidder af de 10 sange, heriblandt nordjyske Lasse Melings bidrag.

Lørdag aften går det løs med Dansk Melodi Grand Prix i Gigantium i Aalborg - og igen i år har Nordjylland et bidrag med i kampen om at blive den sang, der skal dyste i Eurovisionen i Portugal til maj.

19-årige Lasse Meling fra Frederikshavn er nemlig manden bag sang nummer seks, "Unfound". En sang, der handler om de op- og nedture, man møder gennem livet. 

Læs også Nordjyske Lasse Meling skal deltage i Melodi Grand Prix

 

- Det er en meget følsom og skrøbelig sang. Det er en sang, der handler om at komme ind i et svigt. I min oplevelse med svigt, var det et svigt, hvor jeg kom meget langt ned, men hvor jeg også endte med at rejse mig stærkere, og det gør man jo. Så det valgte vi at se, om vi kunne skrive en sang om, og det synes jeg, vi klarede rigtig godt, siger Lasse Meling, der har skrevet sangen "Unfound" sammen med Kim Nowak-Zorde og The Arrangement. 

Du kan høre et uddrag af sangen her:

Selv om Lasse Meling kun er 19 år gammel, har han allerede været i musikbranchen i seks år. Han blev opdaget på Youtube, da han var 13 år, og siden har han været et kendt navn blandt unge musikelskere.

Lasse Meling har indspillet sange i New York med anerkendte sangskrivere og fik sit gennembrud i 2013 med singlen ’All About You’.