Foto: Torben Hedemose

Mensah tilbage i klubtrøjen

Knap har skuffelsen over nederlaget i søndagens EM-finale lagt sig, før Mads Mensah og klubkammeraterne i Aalborg Håndbold skal i gang med ligaspillet efter en måneds pause.

Tirsdag bød på første træning for Mads Mensah i Aalborg Håndbold efter weekendens tabte EM-finale med landsholdet.

- Det er stadig utroligt skuffende, og man er også stadig ærgerlig. Så helt kommet ovenpå, det kan man nok ikke sige, jeg er endnu, siger Mads Mensah.

Men der er ikke lang tid til at slikke sårene, for allerede onsdag skal Mads Mensah på banen igen for sit klubhold Aalborg Håndbold. Holdet har ikke været i kamp i ligaen i en måned, og fire af profilerne har været væk til EM i Herning.

- Udfordringen er, at man ikke har spillet sammen med de andre på banen, så det handler om at finde hinanden igen, siger Mads Mensah.

Det er ifølge cheftræner Nikolaj Jacobsen også muligt, at EM-turneringen ikke helt er sluppet endnu.

- Der kan være noget mentalt i det med, at man har været meget på, og haft mange store opgaver. Så det ligger nok mere oppe i hovedet, og så er det jo så min og Mortens opgave at få fordelt spiltiden og ressourcerne, siger Nikolaj Jacobsen.

Det bliver vigtigt i denne uge, for ud over kampen mod Skanderborg onsdag, så er tankerne også allerede fremme ved fredagens hjemmeopgør mod Team Tvis Holstebro, der kun er et point efter Aalborg Håndbold i ligaen.

- Nu er det første træning, og så må man prøve at være professionel og få lagt sit fokus, og det tror jeg også nok skal gå, siger Mads Mensah.

Aalborg Håndbold ligger lige nu på 3. pladsen i ligaen.