Foto: TV2/Nord

Mie Larsen på mål for Vendsyssel

Keeperen har valgt at prøve nye udfordringer i Vendsyssel Håndbold. Hun kommer til Vendsyssel Håndbold efter 4 sæsoner i Aalborg DH.

- Jeg glæder mig til at prøve noget nyt. Jeg har været oppe og prøvetræne med klubben, her fik jeg et godt indtryk af truppen og den fokus der var på træningen tiltalte mig meget. I sidste uge havde jeg møde med klubben og de var meget klare i mælet om hvilken rolle jeg skulle have på holdet, og da vi nu er flere målvogtere skal vi både konkurrere samt samarbejde for at sikre spilletid, fortæller Mie Larsen i en pressemeddelelse.

- Samtidig var der stor forståelse for min kommende uddannelse, som vil gøre, at jeg i perioder er væk fra træningen, men derfor er det også rart at vide at man får flere gode kollegaer på pladsen således man ikke føler man svigter nogen, fortsætter hun.

- Kabalen omkring målvogtere er nu gået op, og vi er rigtig glade for at Mie har valgt at spille hos os. Det er unge målvogtere, men flere af dem har spillet på det højeste ungdomsniveau, og Mie har spillet på 2. divisionen i Aalborg sidste sæson, så hun kender holdene, spillerne og niveauet, uddyber Jan Hansen, direktør i Vendsyssel Håndbold.