LIGE NU:

Mie Ø: Det var slet ikke meningen

Med fire medaljer om halsen vendte svømmeren Mie Ø. Nielsen mandag eftermiddag hjem fra EM i Polen til masser af blomster og familie og venner, der ville lykønske.

Med trætte øjne efter en lang rejse landede svømmeren Mie Ø. Nielsen mandag eftermiddag i Aalborg Lufthavn. Men øjnene lyste noget op ved synet i lufthavnen.

- Det er jo fantastisk at familie og venner er kommet for at tage imod mig. Det betyder rigtig meget med opbakning hjemmefra, så det er jeg rigtig glad for, sagde Mie Ø. Nielsen til TV2/Nord ved ankomsten til Aalborg.

EM i kortbane i Polen bød på hele fire medaljer til den 15-årige svømmer, og det endda selvom det foregik i seniorregi.

- Det var slet ikke meningen jeg skulle toppe her, men det viser jo bare jeg er god og kan være med. Det er jo helt vildt at have fire medaljer med hjem, de betyder alle rigtig meget for mig, siger Mie Ø. Nielsen.

Det blev til sølv og guld for hold, mens det individuelt blev til to bronzemedalje for svømmeren fra Aalborg. Nu venter et par uger hjemme i Danmark, uger der blandt andet skal bruges på terminsprøver i skolen. Men også til at tilbringe tid med mor og far, der de seneste dage har fulgt datteren fra tv-skærmen.

- Det har jo været vildt spændende. Hånden på hjertet, så havde vi jo ikke helt troet på så mange medaljer, men det er jo bare helt enormt flot, og som mor er jeg jo bare så stolt af min datter, siger Lone Nielsen til TV2/Nord.

Selvom det blev til guld og et europamesterskab, så er den talentfulde svømmepige langtfra tilfreds, den flotte indsats har givet mod på mere.

- Det er jo et kæmpe skulderklap, det viser man kan være med på det her niveau. Nu er det jo bare om at fortsætte det gode arbejde, for jeg kan jo blive endnu bedre, jeg kan vinde guld i det hele, og hvis jeg gør det godt kan jeg komme med til OL i London til sommer, siger Mie Ø. Nielsen.

Og netop OL er et af de næste store mål. I marts gælder det et vigtigt kvalifikationsstævne til OL, et stævne der afholdes i København.