Mie Ø. sikkert videre til semifinale i Qatar

Den nordjyske europamester Mie Ø. Nielsen satte tredjebedste tid i 100 meter ryg.

Svømmestjernen Mie Ø. Nielsen lader til at have gode chancer for at sikre sig en medalje i 100 meter ryg ved kortbane-VM i Qatar.

Den 18-årige nordjyde svømmede sig onsdag formiddag videre til semifinalerne i tredjebedste tid.

Den forsvarende VM-sølv-vinder fra Istanbul i 2012 kom godt fra start og vandt sikkert sit eget heat i tiden 57,05 sekunder.

På det tidspunkt, hvor nordjyden slog hænderne i bassinkanten i sjette heat, havde hun en kort overgang stævnets bedste tid, men den blev slået to gange i syvende og ottende heat.

Først af australske Emily Seebohm, der var 46 hundreddele af et sekund hurtigere end Mie Ø. Nielsen. Og i ottende og sidste heat satte den ungarske svømmestjerne Katinka Hosszu samtlige konkurrenter på plads med en tid på 55,70 sekunder.

Mie Ø. Nielsen vandt sidste år guld i Herning ved kortbane-EM på samme distance.

Semifinalerne svømmes onsdag aften, mens der er finale torsdag aften.