- Min bror er uskyldig i sex-anklager

02:53

Foto: Per Frank Paulsen

1 af 2

Sådan siger den tre år yngre søster til den nu 47-årige mand, der er fætter til den angiveligt sex- misbrugte10-årige piges far. Den 47-årige er sigtet for både samleje og anden kønslig omgang med pigen. Han har de mest alvorlige sigtelser i den ny Brønderslev-sag hængende over hovedet.

Søsteren er dybt ulykkelig.

- Det var næsten bedre, hvis min bror var sigtet for at have slået nogen ihjel. Det her er det værste, der kan overgå ham. At blive mistænkt for at være pædofil. Men uanset om han bliver dømt, vil han i mine øjne øjne altid være uskyldig, siger søsteren til TV2/NORD.

Søsteren ønsker at være anonym, fordi hun er bange for at mange i lokalområdet ellers vil kunne regne ud hvem hendes bror er. Broderen, der er fra Østervrå, er sigtet for gennem en årrække at have haft både samleje og anden kønslig omgang med den 10-årige pige. Pigen har både en lillesøster og en lillebror.

- Den 47-årige har tit været barnepige for børnene. Han sagde, at han ikke havde andet at lave. Det kunne jeg ikke se noget forkert i, fortæller en af de lokale i Østervrå, Ejvind Jensen, til TV2/NORD.

Den 47-årige ungkarl har gennem længere tid været uden arbejde. Tidligere arbejdede han på et teglværk og dengang var det søsterens børn, en dreng og en pige der i dag er 18 og 22 år, som han ofte passede.

- Børnene sov tit hos ham. Han gør kun folk en tjeneste, fordi han er behjælpsom. Mine børn har aldrig nogensinde sagt, at de er blevet forulempet, siger søsteren.

Torsdag videoafhørte politiet den 10-årige pige. Allerede dagen efter blev den 47-årige anholdt. Det forstår søsteren ikke.

- Hverken jeg eller mine børn har politiet ønsket at tale med. Jeg vil ellers kunne tegne et noget andet billede af min bror end det, der hidtil er blevet tegnet, siger søsteren.

Politiinspektør og leder af efterforskningen, Verner Holm, fra Nordjyllands Politi vil kun opfordre søsteren til at tage kontakt til politiet, hvis hun mener at kunne kaste lys over sagen.

Forsiden lige nu