LIGE NU:

Misbrugte stjålne dankort

Tre kvinder fik natten til søndag stjålet deres dankort og pung i Jomfru Ane Gade i Aalborg. Senere var der hævet op mod 20.000 kroner på kortene.

Tyverierne fortsætter i Jomfru Ane Gade i Aalborg. Natten til søndag fik tre kvinder stjålet deres dankort, hvilket resulterede i dankorttyverier på op mod 20.000 kroner.

På en bar i Jomfru Ane Gade fik en 38-årig kvinde mellem klokken 01.00 og 02.00 stjålet sit Visa Dankort fra sin taske, som hun havde hængende over skulderen.Senere viste det sig, at der var hævet 3800 kroner på dankortet.

Samme nat og i samme tidsrum, mistede en 22-årig kvinde inde på en bar sit Mastercard. Også dette kort var stjålet fra kvindens taske, som hun bar i en rem over skulderen. Bagefter var der, over 3 gange, hævet 5000 kroner på kortet.

Cirka en times tids senere blev en tredje kvinde i Jomfru Ane Gade så udsat for tyveri. Hendes sorte lædertaske, der stod ved bardisken på et værtshus, var pludselig væk. I den lå hendes pung med kontanter og flere forskellige personlige kort, herunder et betalingskort. Den 26-årige kvinde mistede ved samme lejlighed sin mobiltelefon, en iPhone, der ligeledes lå i tasken.