LIGE NU:

- Moar, hvorfor har julemanden fars sko på? Fem råd til julemænd

Inden længe vil adskillige nordjyske hjem få besøg af selveste julemanden. Eller er det nu den rigtige julemand? Her får du fem gode råd, så børnene ikke fatter mistanke.

Det er fast tradition at fædre eller bedstefædre landet over iklæder sig de magiske, røde dragter med dertilhørende – mere eller mindre autentisk – hvidt julemandsskæg, smider sækkene over skulderne og forsøger sig med sit bedste: - Ho-ho-ho.

Få julemandens fem råd her

- Der er én ting, der er 1740 % rigtigt, og det er, at hvis alt ikke er i orden, så gennemskuer børnene med det samme, at det ikke er mig, siger den rigtige julemand.

Den rigtige julemand er naturligvis ikke meget for plagiatet, så han vælger konsekvent at omtale de mange efterligninger som ’Julemandens hjælpere.

- Pludselig er det jul, og så skal man være klar. Man er nødt til at forberede sig. Dragten skal være rød, læderet er pudset op og de hvide handsker er hvide og ikke sorte, fortæller den rigtige julemand.

 
 
Foto: Lone Vad Dam

 

Råd nr. 1: Lav en bytteordning med naboen

Råd nr. 2: Fodtøjet skal være i orden

Råd nr. 3: Kul til de uartige

Råd nr. 4: Drop slankekuren i efteråret

Råd nr. 5: Træn din julemandsstemme

Den rigtige julemand opfordrer alle sine hjælpere til at forberede sig godt og øve sig, så børnene ikke fatter mistanke.

 
 
Foto: Lone Vad Dam