LIGE NU:

Mødrehjælpen mangler julehjælp til 152 børn Nordjylland

Med fem dage tilbage af juleindsamlingen mangler Mødrehjælpen stadig julehjælp til 152 børn blandt de berettigede familier i Region Nordjylland.

Blandt de berettigede familier i Region Nordjylland, som har søgt julehjælp hos Mødrehjælpen, mangler der stadig julehjælp til 152 børn.

- Som det ser ud nu, kan vi blive nødt til at skuffe rigtig mange børn, som ellers ville være berettiget til at modtage julehjælp fra Mødrehjælpen. Det er børn, der i forvejen lider afsavn i hverdagen, som nu også kan se frem til juleaften uden gaver og julemad som andre børn, siger Ulla Krogager, rådgivningschef for Mødrehjælpen i Aalborg.

Mødrehjælpen har modtaget 697 ansøgninger om julehjælp i Region Nordjylland i år. Det er 46 % flere end sidste år.

- Vi håber meget, at folk vil støtte op om indsamlingen, så vi sammen kan sikre julen for de her familier. Der er kun få dage tilbage til jul, men ved fælles hjælp kan vi nå at få samlet de sidste midler ind, så vi kan give børnene en god juleaften at glæde sig til, siger Ulla Krogager.

Mødrehjælpen sender løbende julehjælpen videre til de berettigede børnefamilier, i takt med at organisationen modtager donationer.

Familierne får senest besked 22. december, så de kan nå at købe ind til juleaften. 

Man kan støtte Mødrehjælpens juleindsamling på:

www.moedrehjaelpen.dk/jul

Sms JUL til 1231 og støtte med 150 kr.

MobilePay: 42 26 26 26

Fakta om Mødrehjælpens juleindsamling:
Mødrehjælpen deler julehjælp ud til de familier med det største behov. For at komme i betragtning til julehjælp skal man, udover at have hjemmeboende børn eller fast samværsaftale og et lavt rådighedsbeløb, også have været ude for en social hændelse, der gør hverdagen og økonomien svær at overskue. Julehjælpen er et pengebeløb, der overføres til modtagerens konto.