Mor vidnede grædende

Foto: RTL

Moren til de to børn, som sidste år blev dræbt af deres far, vidnede torsdag i retten i Berlin, hvor retssagen mod den 41-årige drabstiltalte mand fra Øster Hurup kører.

Moderen fortalte grædende, at hun sidst så sine to døtre levende den 5. og 10. august sidste år. Det var da, hun som aftalt, afleverede pigerne på henholdsvis 9 og 10 år til faderen, den nu drabstiltalte.

- Line ville ikke holde ferie sammen med sin far, men sidst på ferien blev de genforenet, og jeg afleverede hende som aftalt om fredagen, mens Marlene var hos mig nogle flere dage og først om onsdagen kom over til sin far. Han fortæller, at de skal besøge familie i ferien, men intet om en tur til Tyskland, lød det grædende fra moderen torsdag i retten.

Den nu 41-årige far er tiltalt for i august at have bedøvet sine døtre, inden han satte ild til den bil, de sad i, og følgelig brændte de to piger ihjel. Det skete i et skovområde lidt uden for Berlin. Den 41-årige far har siden forklaret, at det var hans mening også at tage sit eget liv i branden.
Den 41-årige har siddet varetægtsfængslet siden og har forsøgt at begå selvmord ved at tage en overdosis piller.

Forsiden lige nu