Morsø Forsikring sikrer sig

Morsø Forsikring fremtidssikrer sig nu. Morsø Forsikring overdrager sine aktiviteter til HIMMERLAND Forsikring-koncern, som selskabet har arbejdet sammen med siden 1991.

- Kravene til mindre forsikringsvirksomheder, som os, stiger hele tiden, både økonomiske krav men også krav af administrativ karakter. Vi har vurderet det som en meget stor og særdeles vanskelig opgave at løfte for Morsø Forsikring G/S, og derfor har vi sammen med HIMMERLAND fundet en god løsningsmodel, som både forsikringstagere og selskabet kan være tilfredse med, siger Morsø Forsikring's formand Bjarne Kramer i en pressemeddelelse.

Samtidig fremtidssikres Morsø Forsikring, hvis forslaget godkendes på Morsø Forsikring's ekstraordinære generalforsamling, senere i november måned. Løsningen tager ligeledes højde for de krav, som Finanstilsynet stiller. Forslaget indebærer også, at der etableres en fond, bl.a. til støtte af almene formål på Mors. Grundkapitalen, der overstiger 10 mio.kr., består af overskydende midler fra forsikringsselskabet.

- For os er det helt naturligt at optage Morsø Forsikring, som vi gennem mange år har haft et godt og tillidsfuldt samarbejde med. I vor kreds, og vi er åbne for lignende fremtidige konstellationer, som kan medvirke til at sikre den lokale forankring, siger adm. direktør Ole Færch fra HIMMERLAND.