Morten Olsen udtager Helenius

Landstræner Morten Olsen har udtaget Nicklas Helenius til VM-kvalifikationskampene mod Italien og Malta.

Landstræner Morten Olsen har fredag eftermiddag valgt at supplere landsholdstruppen med Aston Villa-angriberen Nicklas Helenius til VM-kvalifikationskampene mod Italien og Malta.

Indkaldelsen af den tidligere AaB-spiller kommer, efter at FC Midtjylland har meddelt Dansk Boldspil-Union (DBU), at klubbens angriber, Morten "Duncan" Rasmussen er skadet.

"Duncan" var ikke udtaget til at deltage i træningslejren, men var bedt om at stå standby i tilfælde af skader blandt landsholdstruppens øvrige angribere.

Morten Olsen ønsker imidlertid at gardere sig på angrebspladserne og har derfor indkaldt Nicklas Helenius som den 24. spiller i truppen.

Landstræneren har i forvejen udtaget blandt andre Arsenal-angriberen Nicklas Bendtner, Rosenborg-angriberen Nicki Bille Nielsen samt Brøndby-bomberen Simon Makienok Christoffersen.

Helenius deltager i landsholdets træningssamling, efter at han senest stødte til landsholdstruppen i Armenien dagen inden VM-kvalifikationskampen i Jerevan i september som erstatning for angriberen Nicklas Pedersen.

Esbjergs forsvarsspiller Kian Hansen står fortsat standby udenfor landsholdstruppen.

Landsholdet møder næste fredag Italien og derefter Malta tirsdag 15. oktober i de to afgørende VM-kvalifikationskampe.

Forsiden lige nu