Morten Smedegaard spillede senest i Frederikshavn White Hawks i 2011 og vender nu tilbage til klubben. Foto: Preben Nielsen - eframe.dk

Morten Smedegaard tilbage til White Hawks

De nordjyske DM-sølvvinderne i ishockey henter Morten Smedegaard hjem fra Odense.

Frederikshavn White Hawks bliver i den kommende sæson genforenet med Morten Smedegaard, som har spillet i Frederikshavn siden 2007, men i de seneste to sæsoner har tørnet ud for Odense Bulldogs.

Den 21-årige forward har opnået en DM-sølvmedajle og en fjerdeplads i sine to sæsoner i Odense, og den fysisk stærke spiller glæder sig til at komme tilage til det nordjyske.

- Jeg har altid været glad for at være i Frederikshavn, og det var også her jeg fik min debut som seniorspiller. Jeg har søgt ind på Maskinmesterskolen i Frederikshavn, og vil gerne kombinere den uddannelse med hockey. Jeg syntes det var på tide at prøve noget nyt, og i Frederikshavn kommer jeg til en klub, hvor ambitionerne er høje næste år, siger Morten Smedegaard til klubbens hjemmeside.

Morten Smedegaard mener selv, at han er blevet en bedre spiller, end da han sidste spillede for frederiskhavnerne.

- Tiden i Odense har givet mig mere rutine. Jeg er blevet bedre fysisk, og har fået flere kilo på kroppen. Jeg kan bidrage med hårdt arbejde, og vil arbejde hårdt for holdet. I Odense fik jeg mere ansvar, og føler jeg er blevet en etableret hockeyspiller, siger han.

Frederikshavn White Hawks er godt i gang med at få styr på truppen frem mod den kommende sæson.

I sidste uge præsenterede klubben Smedegaards holdkammerat fra Odense Bulldogs, Andreas Sundin, som ny mand i truppen, og ligeledes blev forlængelser med Alexander Ytterell, Kristoffer Jonsson og Rasmus Søndergaard offentliggjort.

I går meddelte White Hawks, at også de to rutinerede backer, Mads Bech Christensen og Christian Schioldan fortsætter i næste sæson.