Billedecollage. Sådan ville Morten Pedholt nok se ud, hvis han fik overskæg.

Movember: Morten tør ikke

Morten Pedholt er blevet udfordret til at lade skægget stå, men han har klart afvist at gøre det. Han er nemlig for forfængelig, indrømmer han. Bo Storm Madsen mener, at han er en kylling.

For en uge siden blev Morten Pedholt udfordret af Bo Storm Madsen på facebook til at lade overskægget stå i hele november, for at støtte begivenheden "Movember". Men Morten har ikke tænkt sig at lade sit skæg gro.

- Jeg er for forfængelig til den slags. Og jeg er ikke for fin til at indrømme, at det ikke er noget for mig, siger Morten Pedholt.

Mænd i hele verden deltager i løbet af denne måned i Movember. Eventen laves hvert år for at sætte fokus på mænds sundhed, og synliggøre kampen mod kræft.

- Jeg synes det er en rigtig fin kampagne, men overskæg er slet ikke noget for mig. Jeg har en gang tidligere haft et lille overskæg, og det var helt forfærdeligt. Jeg ville være ked af det en hel måned, siger Morten Pedholt.

Bo Storm Madsen mener, at Morten Pedholt er en kylling.

- Og jeg er da faktisk sikker på, at et overskæg ville have klædt ham, og han ville endelig have haft chancen for at ligne en flot ægte spansk tyr. Han kunne eventuelt fremover kalde sig Pedro Pedholt, siger Bo Storm Madsen.

Bo deltog selv forrige år, og anlagde et uhyre fyrigt overskæg.