LIGE NU:

Muldbjergskolen i Hjørring sang sig til tops i "Syng mod mobning"

Bertel Haarder fik kamp til stregen, da elever fra skoleklasser over hele landet tog udfordringen op og indsendte deres bud på en antimobbesang i konkurrencen "Syng mod mobning". 1.-præmien går til 3.a på Muldbjergskolen i Hjørring for deres ørehænger "St

Opgaven var klar: Det handler om at lave landets bedste antimobbesang. Og buddene var mange. Elever fra skoleklasser over hele landet har gennem de seneste uger fundet deres sangtalenter frem i den landsdækkende konkurrence "Syng mod mobning".

Opfordringen kom fra blandt andre undervisningsminister Bertel Haarder (Venstre), som spillede ud med sin helt egen "Mobbestoppersang". Dermed var bolden givet op til landets skoleklasser, som fulgte efter med 66 bud på sange - hver med sit budskab om at stå sammen mod mobning.

- 3.a på Muldbjergskolen i Hjørring har selv haft problemer med mobning, og derfor har klassen i et par uger arbejdet med emnet. Klassens elever har selv skrevet den imponerende sang "Stop mob' - nu det nok". Sangen fortæller, at det ikke er i orden at mobbe, og at vi alle har et ansvar for at stoppe mobning i stedet for blot at kigge på. Et stort tillykke til 3.a på Muldbjergskolen med den flotte 1. plads i sangkonkurrencen. Sangen er tilmed en rigtig ørehænger, som jeg godt kunne forestille mig kunne blive populær", lyder det fra Bertel Haarder, der har siddet med i juryen.

1.-præmien belønnes 1.000 kr.

Man kan se og høre sangen her: http://www.youtube.com/watch?v=DWVM1zCROBw

Busrazzia

play Stor busrazzia: 10 busser er kørt direkte på værksted

Hørby efterskole

play Coronasmitte sender alle elever hjem fra efterskole en uge inden afslutning

Søren P (4)

Mors-Thy-legende stopper karrieren

20200513-141453-6-1920x1237we

Mine fundet på Hanstholm Havn: Stort område spærret af

Busrazzia

play Stor busrazzia: 10 busser er kørt direkte på værksted

Hørby efterskole

play Coronasmitte sender alle elever hjem fra efterskole en uge inden afslutning

Til forsiden

Til forsiden