LIGE NU:

Mulige hestetyve på spil

Flere mistænkelige personer er blevet set flere steder i regionen. De tager billeder af private heste, politiet er nervøse for, at det er med henblik på salg.

Hele tre gange er mistænkelige mænd blevet anmeldt til politet - deres opførsel bekymrer politiet.

Omkring middagstid onsdag opdagede en beboer at et par mænd tog billeder af hans heste, der stod på marken. Dette skete på Skagensvej ved Bindslev. De to mænd var udenlandske og kørte i en mørk WV Touran varebil med registreringsnummer WI-09 230 - altså tysk indregistrering.

Omkring klokken 12.15 onsdag oplever en beboer det samme. Dette sker på Europavej ved Bindslev. Denne gang er det polske mænd, der kører i en sort BMW. Ejeren af hestene afviser dem, og de forlader stedet efter at have taget billeder.

Omkring klokken 23.46 får politiet en anmeldelse fra en ejer, der bemærker den tyske bil samt en sort Suzuki firhjulæstrækker med grå hjulkasse. Her tages der formentlig også billeder, da ejeren til hestene kan se blitz. Dette sker på Ulstedvej i Hals.

De heste, der er blevet fotograferet, er ikke raceheste. Politiet har en formodning om, at billederne af hestene er til at sælge hestense for så at hente dem, når de bliver solgt.

Politiet er interesseret i at høre fra dig, hvis du har set lignende, eller hvis du har set en af de involverede biler - kontakt da politiet på 1-1-2.