Michael Carøe og TV2/Nords All Stars på scenen i Blokhus Foto: TV2/Nord

Fotograf Thomas Gaardsmand har en større zoom på kameraet og kan få nogle fantastiske billeder af scenen og især aftenens solist

Fotograf Torben Hedemose styrer den store kran der kan komme op over publikum og lave de store køreture og totaler.

Fotograf Iben Hedemann suser rundt på scenen med det store kamera på skulderen for at få de gode nærbilleder af bl.a. guitar og trommer.

Fotograf Jesper Lange suser rundt på scenen med det store kamera på skulderen for at få de gode nærbilleder af bl.a. keyboard og bas.

Teknisk koordinator og ccu Leo Jensen sørger bl.a. for at alle kameraers farvebalance er ens.

Producerassistent Mette T. Henriksen har lyttet musikken igennem på forhånd og kan guide fotograferne til at være klar f.eks. ved trommerne, når der kommer en trommesolo.

Producer Michael Schmidt Thomsen har det store overblik og mixer signalet fra de mange kameraer til en flot udsendelse.

Masser af glade sommergæster havde fundet vej til torvet i Blokhus sidste tirsdag til koncerten med Thomas Buttenschøn

Producer Michael Schmidt Thomsen og producerassistent Mette T. Henriksen i OB-vognen, hvor det hele mixes sammen til den færdige udsendelse - de har begge f.eks. kontakt til alle på produktionsholdet via headset. Foto: TV2/Nord

1 af 10

Musik i sommerlandet

Tirsdag betyder i denne sommertid, at der er Musik i Sommerlandet fra Torvet i Blokhus.

I går tirsdag var det entertaineren Michael Carøe, der optrådte i Blokhus i selskab med TV2/Nord Allstars Band.

Det er Jammerbugt Kommune og TV2/Nord, der igen i år præsenterer intet mindre end et musikalsk festfyrværkeri i Blokhus med ny scene og formidable kunstnere til en stribe sommerkoncerter.

Det betyder samtidig, at TV2/Nord hver tirsdag rykker et stort produktionshold ud i sommerlandet, og i dag er ingen undtagelse. Følg med her på billederne og se nogle af kræfter bag produktionen.