Selv om Musikkens Hus endnu ikke står færdigt, er der nu ansat en administrerende direktør. Foto: Musikkens Hus

Musikkens Hus ansætter direktør

Fonden bag Musikkens Hus i Aalborg har ansat Lasse Rich Henningsen som administrerende direktør.

Fra den 1. april 2012 er Lasse Rich Henningsen administrerende direktør for Musikkens Hus i Aalborg. Musikkens Hus forventes først at stå færdigt i sommeren 2013, men Fonden bag Musikkens Hus vil gerne give Lasse Rich Henningsen en mulighed for at sikre en så stærk drift som muligt, når det nye musikhus slår dørene op.

- Fonden er opmærksom på, at der allerede nu sker en detailplanlægning af musikarrangementer i 2013, og for at Musikkens Hus kan komme godt fra start, er det nødvendigt allerede nu at ansætte en administrerende direktør, som kan tage hånd om driften af huset, når byggeriet er færdigt, siger formanden for Fonden Musikkens Hus i Nordjylland, Bent Frank.

Lasse Rich Henningsen er 34 år. Han er gift og har tre børn. I 2003 blev han uddannet cand.merc.jur fra Aalborg Universitet.

- Jeg glæder mig over ansættelsen af Lasse Rich Henningsen, som jeg er overbevist om, vil tilføre Musikkens Hus den dynamik og det engagement, der er forudsætningen for Aalborg Kommunes støtte til etableringen af Musikkens Hus, siger direktør i Skole- og Kulturforvaltningen i Aalborg Kommune, Erik Ravn.