Musikkens Hus præsenterer stjernekok

Nordjyde bliver chef for restauranten Musikkens Spisehus.

Mikael Kopp Christensen skal stå i spidsen for Musikkens Hus' restaurant Musikkens Spisehus. Han tiltræder med øjeblikkelig virkning, og vil derfor være manden bag kødgryderne, når restauranten åbnes den 29. marts, hvor HM Dronningen og kulturministeren besøger det nye musikhus.

- Vi er meget glade for at kunne meddele, at Mikael Kopp Christensen nu tiltræder som daglig leder af Musikkens Spisehus. Mikael har præcis den profil og den erfaring, som vi ønsker os, og vi er helt sikre på, at han kan løfte opgaven og gøre restauranten til en succes, siger adm. direktør Lasse Rich Henningsen fra Musikkens Hus.

Udover restauranten skal Mikael Kopp Christensen også stå for husets café, kantine, udendørs terrasseservering og mobile barer. Med sig i kokkehuen har Mikael Kopp Christensen erfaring fra en stribe store køkkener som for eksempel seksstjernede Restaurant Lighthouse i Singapore og danske Svinkløv Badehotel.

- Det er den mest spændende opgave, jeg er blevet præsenteret for måske nogensinde. Vi har alle muligheder for dels at skabe nogle fantastiske samlingspunkter for husets brugere, men også for at skabe en unik restaurant i Aalborg og Nordjylland, som tiltrækker ikke bare musik-publikummet, men madelskere fra hele regionen og landet, siger Mikael Kopp Christensen om sit nye job.

Når Musikkens Hus åbner op for bespisning af gæster, vil en treretters menu i restauranten kunne erhverves for omkring 300 kroner, mens prisen på et måltid i caféen vil lægge sig mellem 60 og 150 kroner.


Seneste nyt

fra Nordjylland