Muskelhunde overfaldt mand

Foto: arkivfoto

To fritløbende kampklare muskelhunde skabte frygt i Aalborg i morges, da de overfaldt en mand, der måtte søge tilflugt indendøre for at slippe fra dem.

Hvad Christian Bækgaard troede var en helt almindelig torsdag morgen, viste sig at blive en voldsom og blodig en af slagsen. To hunde sloges udenfor hans dør, og da han ville jage dem væk med et skohorn, gik de til angreb på ham.

- Det var simpelthen uhyggeligt. Jeg blev bange. Sådan for alvor, rigtig bange, siger Christian Bækgaard, der er entreprenør.

Han nåede lige akkurat at komme i sikkerhed og advare naboens børn, der var på vej ud ad døren.

Politiet kunne heller ikke overmande hunden.

- Da patruljen kom frem var de utrolig aggressive, så politibetjentene turde ikke stå ud af bilen, siger vagtchef Per Vagn Jensen ved Nordjyllands Politi.

Falck blev tilkaldt, men inden de nåede frem, så politiet sit snit til at skyde den ene af hundene ud af vinduet fra patruljebilen. Det fik den anden hund til at falde til ro, så den kunne fragtes til dyreinternatet.

De aggressive hunde var hverken chippet eller havde halsbånd på, og derfor har politiet mistanke om, at der er tale om ulovlige kamphunde. Og hvis Christian Bækgaard møder sådan en igen, så holder han igen med skohornet.

- Hvis de ser sig gale på en, så er der næsten ingenting at gøre, andet end at flygte. Man kan ikke slå sig ud af det, for de bliver ved, til de dør. Det er simpelthen uhyggeligt, siger Christian Bækgaard.

Forsiden lige nu